Hlavní obsah
Článek

Proslula coby neúnavná kritička pravice, která by z eráru rozdávala víc, než by státní pokladna mohla unést. Exministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová si díky tomu vysloužila přezdívku Venezuela. Té už se ale docela vzdaluje.

„Musím se vám pochlubit. Začala jsem fermentovat, všechno možné. A taky jsem začala dělat vlastní marmelády. Strašně mě to baví! Jahodová je úplně skvělá, Gustík se po ní může utlouct,“ informovala na sociální síti.

„Meruňková se mi zkazila, asi protože jsem ji dala do horkých skleniček. No, chybami se člověk učí,“ pokrčila rameny Maláčová, která si tak vysloužila přezdívku lady Marmalade.

„Myslím, že to není horkými skleničkami. Možná byl nahnilý nějaký plod nebo špatně dezinfikované víčko. My ho před uzavřením otíráme slivovicí nebo meruňkovicí,“ poradil političce znalý Michal.

„Do horkých skleniček dávám vždy již pomalu 30 let a nikdy se mi žádná nezkazila,“ poznamenala Martina, která věří, že příště to Maláčové vyjde na jedničku a syn Gustík si pochutná i na meruňkové zavařenině.

Co se političce zdařilo už nyní, je vypadat k světu. V době, kdy šéfovala ostře sledovanému resortu, přece jen neměla tolik času na sebe, zatímco nyní je to o poznání lepší.

Promítlo se to i do toho, jak nyní vypadá. Fanoušci nešetří superlativy a k nedávným narozeninám ji zaplavili gratulacemi a pochvalnými reakcemi, které nebraly konce.

Související témata:
Ministerstvo práce a sociálních věcí (MPSV)
Sociální demokracie (SOCDEM)
Fermentace

Další články

Načítám