Hlavní obsah
Článek

Gabriela Partyšová (46) se stále pyšní postavou jako proutek. Není tak divu, že se slavná moderátorka stala tváří jednoho rakouského wellness centra poblíž českých hranic. My ji navštívili během focení kampaně.

Nabízela se tak otázka, jak se charismatická brunetka udržuje stále fit. „Je to strašně těžké, je to těžší a těžší. Já mám ráda kombinaci kardio cvičení. Musím to kombinovat, aby ten triceps po čtyřicítce nějak vypadal, a mám nad sebou gilotinu velkou, protože spousta krásných moderátorek v zástupu stojí před televizemi, tak musím makat, abych se udržela před kamerou, je to těžké, ale mám tu zkušenost,“ smála se Gabriela během rozhovoru pro Super.cz.

Už téměř dva roky je zamilovaná do brněnského miliardáře Igora Faita. Léto měli krásné, i když jim všechny plány, kvůli jisté komplikaci, nevyšly. „Hodně jsme cestovali. Procestovali jsme Evropu. Byli jsme na Mallorce, v Belgii a na Sicílii. Pak jsme chtěli do Ameriky, ale tam odcestoval pouze můj partner, já jsem se totiž přiotrávila v Belgii mušlemi, tak jsem měla takovou kolizi. Ale vše je, jak má být. Měla jsem čas se připravovat na novou výzvu, kdy jsem se po odchodu z Novy stala kreativní ředitelkou jednoho mediálního domu, který koupil TV Praha,“ dodala Gabriela Partyšová, která sice bude opět moderovat showbyznysový pořad, je ale ráda, že má příležitost být více a více na druhé straně kamery a být kreativní ředitelkou.

Další články

Načítám