Hlavní obsah
Článek

Není divu, že se na Slovensko tak rád vrací a když sem přijede, zpátky domů nespěchá. Miloš Zeman se pochlubil příběhem, který svědčí o tom, jak je u našich slovenských sousedů oblíbený.

Jak se říká: Celý život se člověk učí. „Já si do hor vyrazil jen ve svetru, a to byla velká chyba. Počasí se tu mění opravdu rychle,“ práskl na sebe státník, který udělal přesně to, před čím horští záchranáři pořád do omrzení varují. Nepodcenit počasí a vzít si dostatek vhodného oblečení.

„Od prochladnutí mě zachránili dva skvělí slovenští policisté, kterým tímto velice děkuji,“ doplnil Zeman, který se s muži zákona také vyfotil. A že mu to ale slušelo! „Také jsem považoval za správné vysvětlit, proč jste mě včera mohli v Nízkých Tatrách potkat v policejní uniformě,“ dodal Zeman.

Lidé na jeho příhodu ze slovenských hor a hájů reagovali různě. Přáli pěknou dovolenou, tleskali za výběr místa a někteří si neodpustili rýpnutí. „Není nad to platit výjezd policie, protože si důchodce zapomněl vzít dost oblečení,“ poznamenal Petr. „Výraz největší arogance. Kvůli chlapovi, co ve svém věku neví, co na sebe, i když má kolem sebe suitu ošetřovatelů, zalarmovat další veřejné složky,“ utrousil Tomáš.

„Je na vás vidět , že tatranské ovzduší vám dělá opravdu dobře, vypadáte skvěle,“ snažila se o smířlivý tón Ivana, která nebyla jediná, kdo si všiml, že je Zeman aktuálně v dobré kondici.

Související témata:

Další články

Načítám