Hlavní obsah
Článek

Hvězdné páry letošní řady StarDance konečně vyměnily tepláky a sportovní oděv za společenské šaty. Dosud se všech deset soutěžících potkávalo jen ve zkušebnách. Na parket oblíbené taneční show však vplují už za necelé tři týdny.

V modelech z 50. letech, ve kterých natáčeli soutěžící znělku pro letošní třináctou řadu úspěšné show, všichni neskutečně prokoukli. Na tiskové konferenci taneční páry oblékal kostýmní výtvarník Roman Šolc, který bude mít pod palcem i celou řadu. Dámy vynikaly v barevných šatech, zatímco pánové byli za elegány.

Už od léta soutěžní páry tvrdě dřou na zkušebnách. Čas se krátí nejen jim, přípravy na novou řadu jsou v plném proudu. Osmnáct kamer, třicet tisíc metrů kabelů a dva a půl tisíce metrů koberců se už nyní instaluje v jednom z Křižíkových pavilonů v areálu holešovického výstaviště.

Diváci se také letos mohou těšit na moderátory Terezu KostkovouMarka Ebena, kteří už neodmyslitelně ke StarDance patří. Změna pak bude v počtu porotců, letos budou tanec hodnotit Richard Genzer, Tatiana DrexlerJan Tománek. Fanoušci taneční show nepřijdou ve třinácté řadě ani o tematické večery, kdy se bude tančit na slavné muzikálové hity nebo na melodie ze 70. let.

Herecké řemeslo budou v letošním ročníku reprezentovat Lucie Vondráčková, Marta Dancingerová, Oskar Hes, Filip BlažekJana Paulová. Za hudebníky se pak na parketu objeví zpěvák Ondřej Ruml. Sportovní odvětví zastupuje kickboxerka Martina Ptáčková a paralympionik Jiří Ježek. Na parketu se také představí influencerka a kuchařka Chili Ta Thuy a nebude chybět úspěšný spisovatel Patrik Hartl.

Další články

Načítám