Hlavní obsah
Článek

Kateřina Wohlmann Votavová (37) se v půlce srpna stane poprvé maminkou. Charismatická kráska, která proslula jako modelka spodního prádla, nyní zapózovala s bříškem před profesionální fotografkou. Super.cz jako jedinou redakci na toto exkluzivní focení pozvala.

Já se cítím fakt dobře, na klid, na pohodu. Chvílema si neuvědomuji, že jsem těhotná. Já asi jsem se nesetkala, co by bylo v těhotenství nepříjemné. Blízké okolí říká, že nemám těhotenské nálady, ani na mě nepřišly návaly chutí. Nic mě neomezuje,“ svěřila se modelka Super.cz.

To prý slýchává i od jejího manžela Jiřího. Dal jí tak velmi zajímavou lichotku. „Budu mluvit za něj – je strašně nadšený. Sám řekl, že nemám rozharašené nálady, hormony, na pohodu,“ mrkla na nás šibalsky.

„Mně to bylo úplně jedno, jestli holčička, nebo kluk. Já i kdybych měla pět dětí a byli to samí kluci nebo samý holky, tak by mi to bylo jedno. Ale u manžela to bylo jasné, jeho rodina neměla žádnou holku. Já jsem spokojená. Já mám takovou klučičí povahu. Miluju motorky, kopat do míče. Já jsem spokojená,“ dodala Kateřina Wohlmann Votavová během rozhovoru, která také prozradila, že porodu se nebojí a těší se.

Další články

Načítám