Hlavní obsah
Článek

Dobrovolný odchod Karla Heřmánka (†76) z tohoto světa je pro jeho blízké i přátele nepochopitelný. Jeho syn ještě v pátek na svém instagramovém profilu sdílel společné starší veselé fotky. Náhoda, ze které mrazí.

Zpráva o smrti Karla Heřmánka byla pro mnohé lidi velkým šokem. A nejvíc určitě pro jeho rodinu, která zřejmě neměla o úmyslu herce ani tušení. Karel Heřmánek (35) mladší dokonce v pátek na svém profilu na Instagramu sdílel sérii fotek, které v roce 2020 pořídil v rámci kalendáře Proměny fotograf Petr Kurečka. Pózuje na nich právě Karel Heřmánek starší a jeho syn. Kurečka prý snímky na Instagramu i Facebooku zveřejnil v pátek 23. 8. náhodou.

„Jak vypadá focení otce a syna? To vám ukážou Karel a Karel HEŘMÁNCI!“ napsal Kurečka k fotkám. Zatímco na první fotce se oba dva tváří vážně, na dalších snímcích už si z focení dělají legraci a u obou nechybí úsměvy.

„Péťo, ty jsi to věděl, nebo je to neuvěřitelná náhoda?“ ptal se na Facebooku po zveřejnění snímků jeden z přátel fotografa. Kurečka o incidentu ovšem tehdy vědět ani nemohl, protože ten se udál až v sobotu. „Totální náhoda, nevěděl jsem nic. Velmi rád jsem ho fotil, nejenže mne dokázal vždycky rozesmát, ale taky byl jeden z mála, který mne respektoval jako umělce. Zbytek už je jen náhoda, ale velmi mě ta zpráva zasáhla,“ napsal fotograf.

Další články

Načítám