Hlavní obsah
Článek

Ve vědomostní soutěži Na lovu pod taktovkou moderátora Ondřeje Sokola (52) bylo pořádně veselo. Tentokrát o peněžní výhru soutěžil tým známých osobností.

Jednou z účastnic byla nejlepší česká fotbalová brankářka Barbora Votíková, které se z jedné otázky zatočila hlava. „Modelka Petra Faltýnová (46) chodila se kterým českým zpěvákem a moderátorem?“ zeptal se viditelně zmatené Báry moderátor.

Známá sportovkyně si mohla vybrat, zda jde o Leoše Mareše (48), Aleše Hámu (51), nebo Martina Maxu (63). V tomto případě Barča příliš nečekala s odpovědí a dala „béčko“, tedy Aleše Hámu. „Vím, že tě to asi táhlo k tomu béčku. To se tak nabízí, protože on to tak opravdu kosí, ty modelky,“ vtipkoval Sokol, který by nevěřil, že tuhle odpověď Bára skutečně dá.

„Ach jo, co je to za otázky z tohoto showbyznysu,“ řekla fotbalistka. „Počkej, ty jsi to fakt označila? Ty jsi to fakt označila,“ reagoval Ondřej s velkým překvapením a začal se se všemi přítomnými včetně lovce usmívat. „Jak to vlastně dokážeme, že s Alešem nechodila?“ zeptal se lovec, který zvolil správnou odpověď, tedy Leoše Mareše.

5
fotek

Další články

Načítám