Hlavní obsah
Článek

Aneta Vignerová (36) bývala úspěšnou českou modelkou. Avšak modeling už před nějakým časem odložila na druhou kolej, kvůli synovi Jiříčkovi, který se jí a Petru Kolečkovi (40) narodil před čtyřmi lety.

„Nechybí mi to, jak je člověk starší a může si přehlídku, focení nebo klienta vybrat, tak je to hezké a osvobozující. Vždycky to dělá ten nejlepší efekt. V mé pozici to ani tolik nejde, doma mám malého syna a ani ty ambice nejsou. Už mi není dvacet a nemám potřebu někde něco nahánět. Během měsíce si udělám pár věcí a stačí mi to. Finančně je to jinak hodnocené, takže nepotřebuju kvantitu. Je vhodné si klienty vybírat a nejít do všeho, když člověk není pořád někde a není okoukaný, tak je cena samozřejmě vyšší,“ svěřila se Super.cz Aneta Vignerová, se kterou jsme se potkali na focení kolekce Michaela Kováčika, se kterým Aneta spolupracuje už léta.

V tomto případě šlo o sexy, ale zároveň rafinované a elegantní focení. Aneta pózovala v kožichu, ale také v krajkovém prádle, ve kterém odhalila svou perfektní postavu. A když se sem tam objeví nějaké to kilo navíc, tak si s ním rozhodně starosti nedělá.

„Je výhoda mít kamaráda, který je návrhář, a když máte kilo navíc, tak to dokáže skvěle skrýt. I tohle se dá. Není vše o mírách, které potřebují modelky ve dvaceti letech, kdy chtějí jít do světa a fungovat. Já si myslím, že si nějaké to kilo navíc můžu dovolit, a myslím si, že se s tím ty ženy lépe ztotožňují, než kdybych byla vysportovaná modelka,“ dodala Aneta Vignerová. V galerii se podívejte, jaké snímky přičiněním fotografa Lukáše Dvořáka vznikly.

Další články

Načítám