Hlavní obsah
Článek

Na večírku pánského magazínu se objevila i aktuální držitelka titulu krásy, vítězka Miss Czech Republic 2024 Adéla Štroffeková (22), která si na akci oblékla sexy overal, ve kterém vynikla její postava i přednosti v rafinovaných průstřizích v oblasti dekoltu.

„Připravovala jsem se asi hodinku. Je to trošku odvážnější outfit, ale furt snad v normě a pohodě,“ řekla Adéla Super.cz k přípravě.

Zároveň jsme se zeptali, zda by ona sama někdy kývla na focení odvážnějších snímků, které k magazínu Playboy patří. „Nevím, co by na to teď řekli na Miss World. Nechci říkat ne, člověk nikdy neví, ale záleželo by na tom, jaký typ fotek by to byl. Také asi na výši honoráře, nebudeme si lhát. Nedávám tomu jasné ne,“ řekla s úsměvem a promluvila o svém kralujícím roku, který se pomalu ale jistě krátí.

„Vyhrála jsem v květnu a už se za mě hledá nová královna, ale užívám si to. Je příjemné být na té druhé straně, kde se člověk nestresuje. Začaly castingy, kde jsem v porotě, a co jsem zatím viděla, tak holky krásné a nadané. Bude to mít Taťána Makarenko letos hodně těžké,“ dodala Adéla Štroffeková, která bude příští rok reprezentovat Českou republiku na Miss World.

4
fotky

Další články

Načítám