Hlavní obsah
Článek

Radek Kašpárek (43) se na televizní obrazovkách bude nově objevovat bez svých parťáků z MasterChefa, tedy Jana PunčochářePřemka Forejta (37).

Televize Nova totiž přišla s kulinářskou soutěží Hell's Kitchen, kterou bude provádět pouze Radek Kašpárek. „Když jsem do natáčení šel, tak jsem přemýšlel nad tím, jestli dokážu sám utáhnout večerní pořad a doufám, že ano. Kluci chyběli, ale spíš ten první díl, pak jsem se do toho položil a jel jsem svoji lajnu,“ řekl Radek Super.cz s tím, že byl v nové show přísnější, než jsou diváci zvyklí, a měl k tomu důvod.

„Masterchefa jsem bral tak, že je to show pro amatérské kuchaře, kteří přišli zkusit štěstí a nemohl jsem je úplně sejmout. Hell's Kitchen je kuchařská reality show, do které se rozhodli pod mým vedením vstoupit profesionální kuchaři. Ostrý jsem, a na obrazovkách budu, ale tu lidskou tvář jsem si zanechal. Doufám, že to diváky tolik pohoršovat nebude,“ podotkl uznávaný šéfkuchař, který odhalil i zákulisí natáčení, kde došlo i na slzičky. „Atmosféra se tam dala krájet, soutěžící nastoupili do pekelné kuchyně, kde bydleli, byli odříznutí od světa a pracovali pod neskutečným tlakem,“ řekl k Pekelné kuchyni, která se bude vysílat od konce srpna.

Pokud jde o osobní život, tak ani v něm se Radek rozhodně nenudí. Nedávno totiž stěhoval svoji šestičlennou rodinu do nového domku u Prahy. „Jsme v baráku, všichni šťastní a spokojení. V září ještě odletíme někam do tepla,“ dodal.

Další články

Načítám