Hlavní obsah
Článek

S novou image vyrazila na oslavu 80. narozenin producenta Františka Janečka (80) manželka zpěváka Bohuše Matuše (51). Lucie Matušová (21) už není blondýnka, ale zrzka. A manžel ji už naštěstí nebarví sám.

„Byla to taková náhoda, když jsme si s mým kadeřníkem řekli, že by to chtělo něco nového. Tak jsme šli do experimentu a jsem docela spokojená,“ řekla Super.cz Lucie. „Já ji nabarvil vždycky divně. Tak už barvím jen sám sobě vousy a už musím jednou týdně, protože hodně šedivím. Tak nechci vedle Lucinky vypadat jako její dědeček, ale aspoň jako tatínek,“ dodal Bohuš.

S tím ovšem Lucie nesouhlasí. „Bohoušek vypadá výborně, od svých třiceti vůbec nestárne,“ vystřihla manželovi poklonu a on jí za ni poděkoval. „Ona je úžasná,“ oplatil jí. Společně pár začal točit i písňové duety. „První už je na internetu a zajímavé je, že když tam dám jen svoji písničku, tak mám pět set zhlédnutí za měsíc, a s Lucinkou sto tisíc. Ale já jí úspěch přeju,“ prozradil zpěvák.

Bohuš opět naskakuje do muzikálu Trója a jezdí koncerty s kolegou Marianem Vojtkem. „Je to turné s písničkami Karla Gotta. To dělá dneska každý, ale my ho s Marianem nenapodobujeme, zpíváme každý svým hlasem a není to plagiát,“ upřesnil. V našem videu jsme probrali také to, jak se aktuálně manželům žije a zda by si troufli na druhé dítě.

Která barva vlasů Lucii sluší víc?
Zrzavá
35,7 %
Blond
54,3 %
Ani jedna
10 %
Celkem hlasovalo 2714 čtenářů.

Další články

Načítám