Hlavní obsah
Článek

Po pauze opět vyrazila na módní molo a rovnou ve spodním prádle. Finalistka Miss Czech Republic 2024  a účastnice 2. ročníku reality show Love Island Hana Dědková se s postavou cítí spokojenější, než když opouštěla ostrov, kde se zakoukala do svého přítele Jakuba Vítka.

V prádle jste mě tady v Olomouci viděli možná úplně poprvé, to jsem byla vidět spíš v plavkách. Přiznám se, že jsem byla v poslední době lenivější, takže postava bývala i lepší. Ale pár týdnů před přehlídkou jsem se snažila zamakat. Ale pořád v nějaké zdravé míře,“ vysvětlovala Hanka, kterou k více pohybovým aktivitám vede i její partner, který je sám velký sportovec. „Kuba by byl radši, abych víc sportovala. Teď mi koupil kolečkové brusle,“ prozradila.

Na televizních obrazovkách mohli v druhém ročníku Love Islandu vídat Hanku s Kubou vlastně neustále v plavkách. Má snad Hanka pocit, že se od té doby její postava výrazně změnila? „Vzhledem k tomu, že jsem tam měla velký nátlak, připadala jsem si, že jsem přijela skoro průhledná. Neměla jsem ani vlasy, vypadala jsem celkově hrozně,“ přiznává modelka.

Takže jsem byla ráda, že jsem malinko přibrala a jsem teď určitě spokojenější. Když jsem tam šla, myslela jsem si, že to bude super, ale od nějaké poloviny to pro mě bylo hodně těžké. Pochopila jsem tam, že se nemůžu zavděčit všem. Zapomínala jsem na sebe. Pak jsem se naučila sebe dávat na první místo,“ uzavřela.

Další články

Načítám