Hlavní obsah
Článek

Jedním z poznávacích znamení sester z klanu Kardashian-Jenner jsou nádherné dlouhé černé vlasy. A Kendall Jenner (28) byla dosud tou, která odolávala jejich odbarvení. Tomu je ovšem konec a nejlépe placená modelka posledních let svou kštici nejen zesvětlila, ale i pořádně zkrátila. A zatímco někteří jsou z radikální změny nadšení, mnozí jsou přesvědčení, že se tímto krokem připravila o jednu ze svých největších předností.

Kendall před pár dny se svými 291 miliony fanoušky sdílela na svém instagramu výsledek proměny, která z ní učinila blondýnku s vlasy těsně pod ramena. Většina z komentářů je sice pozitivního rázu, ohlasy jinde na internetu už ovšem zdaleka tak pochvalné nejsou. Většina lidí zastává názor, že tmavá se k ní hodila lépe a že nyní ze sebe Kendall udělala blonďatou „tuctovku“.

Na opakované odbarvování přitom nehezky doplatila její sestra Kim Kardashian, která sice mnohdy spoléhala i na platinové paruky, ale například před plesem Met Gala před dvěma lety, na němž se objevila v ikonických šatech Marilyn Monroe, zvolila pořádně peroxidový odstín, čehož rozhodně není snadné u tak tmavých vlasů, jako má Kim, dosáhnout. V kombinaci s žehlením a dalšími úpravami vlasy trpěly natolik, že o ně televizní hvězda přišla. Snad se tento scénář nebude opakovat i u Kendall, jejíž vlasy prozatím i v blond odstínu stále působí svěžím a zdravým dojmem.

Co říkáte na proměnu Kendall Jenner?
Vypadá senzačně!
13,5 %
Blond mi k ní příliš nesedí.
6,3 %
Neměla to dělat, tmavé vlasy byly mnohem lepší.
80,2 %
Celkem hlasovalo 1990 čtenářů.

Další články

Načítám