Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Victoria Velvet (†40) byla v úterý zavražděna svým mužem v turecké Ankaře. Ten zabil nejdřív ji, pak se měl zastřelit. Informaci přinesl turecký web Hürriyet. Případ se ale stále vyšetřuje.

Ještě před necelými dvěma měsíci působili jako šťastná rodina a o případných manželských potížích neměl nikdo tušení. Během své dubnové návštěvy Prahy byla Victoria hostem našeho pořadu Superchat, kde uvedla, že se mají moc dobře, všechno je fajn a ona je velmi spokojená. Šlo bohužel o její poslední rozhovor.

„Jsme všichni moc spokojení, děti jsou zdravé, to je nejdůležitější,“ řekla Super.cz Victoria, která se kvůli rodině přestěhovala před čtyřmi lety z Česka právě do turecké Ankary. Následovala svého muže Davida Thomase Blytha, který zde měl svůj byznys.

„Jsme stále spolu, už hrozně dlouho. Ale museli jsme se naučit spolu žít. On byl vždycky čtyři týdny v Česku, pak šest týdnů mimo republiku. A najednou jsme byli spolu a do toho ještě přišel covid. To byl, musím říct, masakr,“ svěřila se Victoria. Ale s tím, že je vše v pohodě.

Důvod tragédie není znám, turecký web spekuloval o žárlivosti Blytha.

Další články

Načítám