Hlavní obsah
Článek

Britský herec Daniel Radcliffe se ve své nové roli našel. Představitel filmového Harryho Pottera se loni v dubnu stal otcem a od té doby se soustředí především na rozkošného synka, jehož jméno si s partnerkou Erin Darke (40) prozatím nechávají pro sebe. Ve středu rodinka společně vyrazila na procházku po New Yorku a byl to opět Daniel, kdo před sebou pyšně tlačil kočárek…

Pětatřicetiletá herecká hvězda si nejspíš hodlá užít ty nejpomíjivější chvíle se svým prvorozeným chlapcem, a tak šla i kariéra stranou. Zatímco až do roku 2022 natáčel alespoň dva filmy ročně a dále se hojně věnoval dabingu, v posledním roce pracovně zvolnil.

Pokaždé, když je rodinka spatřena na procházce, je to právě Daniel, kdo synka buď veze v kočárku, nebo si jej hrdě nese na břiše v nosítku. Herec si ostatně otcovství užíval od samého začátku, o čemž se koncem loňského roku i rozpovídal: „Je to úžasné. Myslím, že hodně lidí říkalo, ať prostě vydržíme prvních šest měsíců a že se to pak zlepší. Ale těch prvních šest měsíců jsem si opravdu užil!“

Na otázku, zda je to takové, jaké si představoval, herec odvětil: „Popravdě ani nevím, co jsem si představoval, ale je to skvělé. Je neuvěřitelný a já jsem prostě v úžasu,“ neskrýval nadšení Radcliffe.

Daniel a Erin se setkali v roce 2013 během natáčení filmu Zbav se svých miláčků, v němž spolu mají oba i intimní scénu. V roce 2019 k tomu Daniel pro People TV řekl: „Bude to pekelné jednoho dne vyprávět našim dětem, co spolu naše postavy dělaly. Tak jsme se potkali. To byl začátek našeho krásného vztahu,“ popsal s úsměvem Radcliffe.

5
fotek

Další články

Načítám