Hlavní obsah
Článek

Na léto je opět z Floridy v Česku a už se těší na karlovarský filmový festival, kterého se s manželem každoročně účastní jako hosté. I proto musela multižánrová zpěvačka Lenka Graf zase rozšířit šatník. Začala na přehlídce návrhářky Natali Ruden (54).

„Od Natali mám spoustu šatů, jak hedvábných letních, které nosím hlavně na Floridě, tak večerních. Všechny jsou nádherné a už jsem se s ní domluvila na dalších, které mám předrezervované,“ slíbila, že i ve Varech některé návrhářčiny kousky vynese.

Šatník si rozšiřuje jak v Česku, tak v Americe. „A pak to převážím jako kočka koťata, hlavně ty velké kufry sem. Zpátky by mi stačil batůžek,“ smála se Lenka. „Řekla bych, že v Česku jsou kritéria na oblečení přísnější než na Floridě. Lidé jsou kritičtější a velmi se to tady řeší. Na Floridě je to přívětivější. Možná je to i tím, že je tam i hodně starších lidí, kteří hůř vidí, tak vždycky pochválí,“ míní.

A co Lenku v Česku kromě návštěvy filmového festivalu čekalo a čeká? Zbrusu novou skladbu zazpívala v Hamburku na zahájení Eura. Fotografiemi z vystoupení se nám pochlubila a ve fotogalerii ji můžete vidět například s Karlem Poborským. „A pak je to řada dalších koncertů a vystoupení,“ dodala.

Související témata:

Další články

Načítám