Hlavní obsah
Článek

Potkali jsme se na lekci irského tance a tématem našeho rozhovoru tentokrát bylo, jak se cvičitelce Hance Kynychové (56) daří už tři desítky let tančit životem společně s manželem Jindřichem. Prožili spolu časy nejen dobré, ale i horší, kdy se potýkali s finančními problémy.

„My spolu tančíme pořád, když máme dobrou náladu, tančíme s Jindřichem na Karla Gotta. Teď to tedy už dlouho nebylo, naposledy před dvěma a půl lety ve starém domečku. Ale rádi se máme pořád. Těch jednatřicet let od doby, co jsme spolu začali chodit. I když mi trochu stárne, je to pořád hezký chlap a byla bych ráda, kdybychom spolu už zůstali,“ usmívala se Hanka.

Recept na šťastné manželství má zdánlivě jednoduchý. „Výhoda je, že Jindřich je velmi klidný. Není prudič ani ve stresovém období. A když já mám záchvat vzteku, protože jsem beran, v klidu si to vyslechne, dá mi zpětnou vazbu, ale nejde se mnou do konfliktu. Další věc je, že spolu hodně mluvíme. I ty negativní věci se musí říct,“ míní. Přežili i finančně velmi špatné období, kdy měli velký problém s podnikáním.

Obávali jsme se, že podobné období mají i teď, když Hanka na sociálních sítích informovala, že letos kvůli financím nemůže jet s rodinou na dovolenou k moři. Ukázalo se ale, že důvod je mnohem pozitivnější. Budou se totiž stěhovat z pronajatého domku do svého. „Čeká nás velké stěhování, protože se nám konečně podařilo koupit domeček a peníze jdou do něj, do zařizování. I naše holky to pochopily a těší se. Věřím, že to stihneme do konce prázdnin,“ prozradila Hanka.

Další články

Načítám