Hlavní obsah
Článek

Do narození dcery pracovala v oblasti filmů pro dospělé, pak ale s profesí sekla. Drahomíra Jůzová alias Lady Dee své uplatnění v životě teprve hledá. My ji potkali, když si poprvé vyzkoušela roli moderátorky.

„Jsou to nervy, bojovala jsem s tím už od rána. Snad po mně nebudou házet drinky,“ modlila se Drahomíra, která už si vyzkoušela i boj v kleci v Clash of Stars a nedávno jsme ji mohli vidět i v pořadu Prostřeno. „To ale bylo něco jiného, mluvila jsem sama od sebe, ale na moderování se člověk musí připravit, nesmí se přeřeknout, neříct nějakou kravinu,“ domnívá se. Podle toho, jaké bude mít ohlasy, bude uvažovat, zda v moderování pokračovat.

Vedle již zmíněných aktivit se Drahomíra pohybuje v oblasti sociálních sítí, ať už v rámci spoluprací, nebo v OnyFans. Natáčela ale i dokumenty. Ten o jejím životě by měl spatřit světlo světa příští rok, točila ale překvapivě také o finanční gramotnosti. Své vydělané peníze prý neprošustrovala, ale rozumně je investovala.

A co má v plánu dál? „Pořád mám čas se rozhodovat, je mi sedmadvacet. Jednou chci dělat oblečení, podruhé restauraci. Ještě sama nevím, kam v byznysu zamířím,“ krčila rameny Drahomíra, která nedokončila studia designu.

5
fotek

Další články

Načítám