Hlavní obsah
Článek

Mladší dcera Václava Kopty (59)Simony Vrbické (58) v červenci oslavila už 23. narozeniny. Jana Koptová už dávno není malá holčička. Naplno se věnuje hudební kariéře, talent podědila po rodičích, a je z ní pořádná kočka.

Se svým přítelem odletěla mladá zpěvačka na dovolenou do Turecka, které si oblíbila. A od moře poslala několik žhavých snímků jen v plavkách. Ve šňůrkových bikinách se zvířecím vzorem odhalila Jana skvělou figuru. Tou se může chlubit i přes svou lásku ke sladkostem.

„Vždycky mi, od malička, říkali sladkomilka. Nějak jsem před pár lety hodně zhubla a začalo se to držet na stejné váze,“ svěřila se dcera Václava Kopty, která je také od patnácti let pescetariánka. „Jím pouze ryby, nejím jiné maso, ale sladké můžu,“ řekla Super.cz mladá zpěvačka.

Během léta stihla Jana dovolenou nejen v Turecku, ale podívala se i do Londýna a navštívila Dánsko. V průběhu prázdnin tak načerpala energii na novou divadelní sezonu. Jana se věnuje nejen dráze sólové zpěvačky, ale vystupuje také v muzikálu Troja, kde v roli Heleny Trojské alternuje s Jitkou Boho a Felicitou Prokešovou.

Další články

Načítám