Hlavní obsah
Článek

Cyndi Lauper vždy platila za rebelku, která ráda experimentovala se svým vzhledem. Možná by nikdo ani nespočítal, kolik různých účesů vystřídala. Na premiéru svého dokumentu ale přišla za elegantní dámu a lidé nemohli uvěřit svým očím, jak skvěle vypadá.

Zpěvačka, která v červnu oslaví už jednasedmdesáté narozeniny, dorazila na premiéru svého dokumentu Let The Canary Sing v Los Angeles. Na sebe velmi příhodně oblékla kanárkově žlutý oblek, platinově blond vlasy si nechala vyčesat a nešetřila make-upem. Cyndi rozhodně nevypadala na to, že už překročila sedmdesátku, čehož si všimli nejen hosté akce.

„Úžasné. Na zlomek sekundy jsem si myslel, že je to Christina Aguilera,“ myslel si dokonce jeden ze čtenářů magazínu Daily Mail, který zpěvačku přirovnal k o sedmadvacet let mladší kolegyni.

„Wow, té je 70? Vypadá naprosto úchvatně,“ přidává se jiný a stejně se rozplývají i mnozí další. Někteří zpěvačku srovnávají s Madonnou a píší, že by se od ní mohla učit, jak stárnout na úrovni a s elegancí. Samozřejmě že někteří zmiňují i plastické operace, všichni se ale shodují v tom, že pokud v tomto případě proběhly, najala si Cyndi asi dobrého lékaře.

A proč se zpěvačka hitů jako Girls just want to have fun nebo Time after time rozhodla pro natočení dokumentu o svém životě právě teď? „Během let mě o to požádali mnohokrát, ale nikdy to pro mě nebylo ve správný čas. Až dosud,“ řekla pro Deadline. Celý podtitul dokumentu zní Cesta Cyndi Lauper, jedinečné umělkyně, ikonické interpretky a průkopnické aktivistky a podle Cyndi pomůže lidem odhalit, jak na to, když se chtějí stát umělci, ale všichni okolo jim říkají, že si místo toho mají raději najít skutečnou práci.

Související témata:
Cyndi Lauper

Další články

Načítám