Hlavní obsah
Článek

Filmový festival v Benátkách nebo v Cannes si většinou Eva Herzigová (51) nenechá ujít a nejinak tomu je i letos. Česká supermodelka v Itálii žije s partnerem Gregoriem Marsiajem a vychovává zde i jejich tři syny, a tak to do Benátek ani nemá daleko. Tentokrát ovšem ohromila výběrem modelu, v němž se objevila na červeném koberci a v originálním kousku byla jednou z nejzářivějších hvězd čtvrteční premiéry filmu Maria.

Rodačka z Litvínova často volí luxusní róby mnohdy s širokou sukní, případně stylové kalhotové kombinézy, ale tentokrát udělala pořádnou změnu a sáhla po punčochovém catsuitu se vzorem, přes nějž si oblékla vysoce vykrojené řasené kalhotky s překříženým pruhem látky přes hrudník, jenž splýval v zadní části až k zemi. Model pak Eva doplnila o výrazné zlaté šperky. Neobvyklý byl i její účes s prodlouženými a zvlněnými prameny vlasů. Klasické černé lodičky na jehlách podtrhly celkový dojem a Evě ještě protáhly už tak pořádně dlouhé nohy. Výrazný model a účes už modelka z ikonické reklamy na Wonderbru „Hello Boys“ doplnila jen o přirozený make-up.

Snímek Maria zobrazuje životní příběh nejslavnější operní pěvkyně světa Marie Callas, kterou ztvárnila Angelina Jolie, a to převážně během posledních dnů jejího života v Paříži.

Na Evin módní výběr ovšem lidé reagují poměrně odlišně a zatímco některým černý model učaroval, jiní ho považují za přehnaný. „Wow! Pořád úchvatná,“ objevilo se pod příspěvkem. „Vraťte nám supermodelky z 90. let!“ píšou také lidé pod článkem o Evě na zahraničních serverech. „Tohle je žena, která stárne s grácií, vypadá fantasticky,“ či „Pořád na to má,“ chválí ji mnozí.

Jiní oceňují Evin půvab, ale s jejím oděním se nemohou ztotožnit: „Oblečení divné, ale pořád je nádherná a nezkazila si obličej jako spousta jiných,“ nebo „Ne!!! Evo, ty taky? Umíš to mnohem lépe,“ případně „Úchvatná žena, která by vypadala skvěle i v pytli, ale ne v tomhle zvěrstvu.“ A jak se Evin model zamlouvá vám?

Další články

Načítám