Hlavní obsah
Článek

Muzikálové herečce Marii Křížové mohou ostatní kolegyně závidět jednu věc. I po mnoha letech na jevišti a dvou dětech nemusí řešit změnu velikosti kostýmu. To platí i v případě muzikálu Noc na Karlštejně.

Ve slavném muzikálu, který se hraje přímo v prostorách hradu Karlštejn, kde proběhla slavnostní dvoustá repríza, Maruška hraje Alžbětu Pomořanskou alias Lamželezo už osm let. A kostým má stále stejný. „Vejdu se do něj pořád stejně. Je to skvělé a tady je výhoda ta, že to je mužský kostým, takže bych mohla i trochu růst,“ smála se během rozhovoru pro Super.cz.

Má dvě děti a to je prý ideální fitko. „Ono asi jak člověk za těmi dětmi běhá, tak to tak nějak jde samo,“ odpověděla nám nedávno usměvavá a talentovaná herečka. Sama má pohyb velmi ráda a o tom, jak si dokáže udržet stejné křivky mnoho let, má jasno. Tady je její recept. „Já jsem vystudovaný osobní trenér, tak někde to tam v sobě mám.“

A jak se jí už osm let hraje tak velká role, kdy před diváky zpívá například píseň Lásko má, já stůňu? „Pocity jsou krásné, ale každá repríza je krásná. Tady se sešla neuvěřitelná parta, které velí Janis Sidovský, a má to své kouzlo,“ dodala Marie Křížová, se kterou stále hraje i její partner Jan a jsou za to moc rádi, vztahovou ponorku nikdy necítili.

Další články

Načítám