Hlavní obsah
Článek

Na ty dva byste si ani nevsadili! Marek Wollner se veřejně nikdy nevyznával ze sympatií k politikům. Z pozice moderátora Reportérů ČT ani nemohl. Poté, co Českou televizi opustil, už může pět ódy, na koho chce. Třeba na Janu Černochovou. To se k nelibosti jeho fanoušků také skutečně stalo!

„Tohle byla bomba. Přišla Jana Černochová, a i když jsem se s ní tady kdysi hádal, byla srdečná, upřímná, emotivní, strhující, ve všech otázkách na správné straně, všechny úplně svým projevem dostala. Díky!“ nechal se slyšet novinář a publicista.

„Ve všech otázkách na správné straně,“ nevěřil svým vlastním očím Dušan, který se na síti X pro jistotu ještě jednou zeptal. „V těch zahraničněpolitických, o kterých jsme mluvili, ano. Byla tak otevřená i v dalších věcech, jako jsou třeba dezinformace, že to mnoho lidí překvapilo. Našli jsme snadno společnou řeč,“ pochvaloval si Wollner.

I tak lidé nemohli uvěřit, že se tak skutečně děje. „Měl jsem vás za typ člověka, který má morální kompas. Takoví lidé jsou vzácní, protože v každé chvíli bezpečně poznají, co je správné. Zřejmě jsem se mýlil, moje chyba,“ nechal se slyšet Jiří.

„Ve všech otázkách na správné straně. To zní jako za komoušů,“ utrousil Martin. „Ve všech otázkách na správné straně, to je jako za totalitního režimu,“ souhlasila Rita.

„Jé, ona fakt vypadá jak bojler. To jste si teda chytil šťabajznu. Jste klikař,“ usmíval se poťouchlý Jan, který ministryni v modelu trendy barvy bordó vůbec nešetřil. „Jdu se vyplakat, kam lze až klesnout,“ posteskl si Petr.

„Tak to určitě zamňoukala. Vidím, jak cení zuby,“ glosoval Rosenhaim, který narážel na Wollnerovu kauzu z ČT, kdy ho podřízené vinily z nevhodného chování na pracovišti. Měl prý žádat, aby reportérka mňoukala, než jí schválí scénář. „Mňoukala v angličtině?“ ptal se Milan, který narážel na legendární projev Černochové, který špičkám NATO přednesla v její verzi anglického jazyka.

Musel to být mimořádný večer. A jestli se mňoukalo, tak jistě na úrovni a ve vší počestnosti. Wollner je přece jen ženatý…

4
fotky

Další články

Načítám