Hlavní obsah
Článek

O perly z rodinného archivu se podělil hitmaker Michal David (64). Pro manželku Marcelu napsal k jejich 40. výročí romantickou baladu a do videoklipu nechal sestříhat i videa od počátku jejich známosti.

„S Marcelkou jsme se potkali v restauraci, kam jsem pravidelně chodil na obědy. Ta překrásná dívka mě hned zaujala, a tak jsem se jí šel představit. Tenkrát jsem už začal být docela slavný, ale ona mě vůbec neznala. To se mi na ní vlastně taky líbilo, že to nebyla žádná fanynka. Pak jsem na ni čekal asi tři měsíce, než dorazila zpět z Brazílie, kde tehdy naše tenistky vyhrály Fed Cup, a pak jsme se hned sestěhovali,“ vyprávěl Michal David.

S profesionální tenistkou Marcelou, rozenou Skuherskou, se poznali v roce 1984. O tři roky později, v listopadu 1987 se vzali a v roce 1989 se jim do manželství narodila dcera Klára. Další rok pak dcera Miška, která v devíti letech podlehla leukemii. Všechny významné rodinné okamžiky jsou součástí klipu.

Romantická balada Náš cíl je zároveň druhým singlem z očekávané desky Michala Davida, která by měla vyjít na jaře. Prvním singlem desky byla skladba Je mi líp a do vydání má Michal David v plánu ještě představit několik nových skladeb.

Související témata:

Další články

Načítám