Hlavní obsah
Článek

Mediální kariéra Courtney Stodden (30) se začala psát již v roce 2011, kdy obletěla svět zpráva, že se stala manželkou herce Douga Hutchinsona. Na tom by asi nebylo nic zvláštního, kdyby ovšem Courtney nebylo tou dobou šestnáct a jejímu muži 51 let. Láska s hercem z filmu Zelená míle, který byl o čtyři roky starší než její tatínek, sice nevydržela, ale Courtney v povědomí lidí zůstala. Koncem srpna oslavila třicetiny, a to po boku svého snoubence Jareda Safiera.

Courtney strávila své kulatiny s Jaredem, jenž je filmovým a televizním producentem, na luxusní jachtě, na níž společně pluli okolo přístavu Marina del Rey v Kalifornii. Při té příležitosti nafotili i sérii fotografií, na nichž Stodden pózuje v černých bikinách, které sotva drží na svém místě. Pár tito dva sice tvoří pouhý rok, ale už se stačili i zasnoubit.

V době, kdy se Courtney provdala za Hutchinsona, se o ní psalo jako o začínající zpěvačce, účastnila se také několika teenagerských soutěží krásy, ale následně se jak sama, tak společně s manželem, začala objevovat v mnoha amerických pořadech a reality show. Jejich manželství bylo jako na houpačce, už rok od svatby se objevili v pořadu Couples Therapy, kde veřejně řešili své manželské potíže. V roce 2016 Courtney i otěhotněla, ale ve třetím měsíci potratila. Přestože společně překonali několik krizí a pauz, v lednu 2017 se rozešli, ale stále spolu bydleli, o rok později Stodden požádala o rozvod, ten byl nakonec završen až v březnu 2020.

S Courtney Stodden, která mimo jiné v roce 2016 natočila erotické video Love Addict, je rovněž spojena kauza, kdy jí modelka a manželka Johna Legenda Chrissy Teigen posílala nenávistné zprávy a dokonce ji nabádala k sebevraždě, což u Stodden mělo vyvolat problémy s psychikou. Teigen za její jednání veřejnost odsoudila. Modelka se následně za své činy kála a omlouvala.

Další články

Načítám