Hlavní obsah
Článek

Svoji první samostatnou autorskou přehlídku uspořádal návrhář Michael Kováčik, jehož tvorbu miluje řada známých osobností, a je i pravidelnou součástí Fashion Weeků. „V rámci Fashion Weeku jsem fungoval deset let, ale řekl jsem si, že je čas na změnu a někam se posunout,“ soudí návrhář.

Na módním mole se vedle klasických modelek, z nichž jedna v hlubokém dekoltu předvedla i bradavku, objevily i plus size velikosti anebo dáma okolo sedmdesáti. „Mám rád, když mají přehlídky dynamiku a jsou akčnější. A jsem zastáncem diverzity. Tu jsem zastával, už když jsem dělal ředitele Miss Slovensko,“ vysvětloval.

Myslím si, že by se neměla prezentovat jen ta klasická krása jako z devadesátých let minulého století. Dnes se má člověk cítit dobře ve svém těle, a když se cítí dobře, tak to umí prodat i na módním mole, když kráčí důstojně a s grácii,“ domnívá se Kováčik.

Na jeho přehlídku dorazila i řada známých krásek, které můžete také vidět v naší fotogalerii. Většina z nich také oblékla Kováčikovy modely, takže to byla vlastně přehlídka na druhou. „Dress code jsme nezadávali, protože se ve světě na přehlídky ani nedává. Ale jsem samozřejmě rád, že většina hostů byli moji klienti, kteří moje oblečení reálně nosí,“ dodal.

16
fotek

Další články

Načítám