Hlavní obsah
Článek

Naposledy jsme dceru zpěvačky Michaely Noskové (41) z prvního manželství potkali před necelými dvěma roky. Za tu dobu z Elišky Horsákové vyrostla půvabná slečna. Čtrnáctiletá dívka si už dokonce zahrála ve filmu.

Na rozdíl od předchozího vztahu vychází s otcem Elišky Janem Horsákem Míša dobře a i dcera si vztahy s tátou pochvaluje. „Chodím k němu jednou za čtrnáct dní a letos jsme byli zase společně na dovolené, byli jsme v Tunisku. Je to v pohodě,“ řekla Super.cz Eliška.

Ta už je ve věku, kdy by se měla zamýšlet nad dalším směřováním, co se budoucí profese týče, zatím je ale nerozhodná. „Líbilo by se mi zkoumat sopky, ale k tomu je zapotřebí přírodopis a ten mi moc nejde,“ připustila.

Úplně se ale nezříká ani oblasti šoubyznysu, i když přesně to, co maminka, by dělat nechtěla. „Spíš by mě bavil film než divadlo. Už jsem natáčela film Amerikánka s režisérem Viktorem Taušem. Bylo to moje první natáčení a bylo to super, tu moji část jsme točili v opuštěné továrně,“ vyprávěla Eliška. Premiéru by měl snímek mít v září.

Související témata:
Eliška Horsáková

Další články

Načítám