Hlavní obsah
Článek

Na křtu svého nového songu nešla Barbora Mottlová (37) rozhodně přehlédnout. Na sebe si oblékla model, ve kterém chtěla nejdřív videoklip k písni Pěna ve vaně natáčet. Nakonec minišaty s hlubokým výstřihem uplatnila na slavnostní událost.

„Původně jsem tyhle šaty zamýšlela do videoklipu, ale pak jsme to pojali spíš v boho stylu,“ svěřila se Super.cz herečka a zpěvačka, která natáčela klip k letnímu songu na Ibize. Režie se ujala dcera Kamila Střihavky Tereza a Bára si píseň sama otextovala. „Je to prvotina v tom, že jsem napsala text. Říkala jsem, že to zkusím, a když to bude blbý, tak to vyhodíme a dnes to křtíme. Je to takové moje další děťátko,“ svěřila se Mottlová, která toho za posledních čtrnáct dní stihla poměrně hodně.

„Během dvou týdnů jsem se vdala, koupili jsme baráček a dnes vydávám singl,“ prozradila Bára, která si finalistu Muže roku Davida Plevu vzala v Las Vegas. „Měli jsme šílenou svatbu ve Vegas. Byla to crazy svatba a byla úžasná,“ svěřila se Bára s tím, že během návštěvy USA stihla také nafotit snímky pro svůj charitativní kalendář na nadcházející rok.

Svatbu si i se svým nyní už manželem užili a došlo i na emoce. „Když takový malinký oddávající Američan spustil, tak nás to dojalo a chce se mi plakat i teď,“ svěřila se Bára Mottlová o obřadu ve slavné lasvegaské kapličce, kde se vdávala před dvěma lety například i Jennife Lopez. Jak nám herečka prozradila, veselku v zahraničí nějakou dobu chystala.

„Plánovali jsme to, Davídkovi jsem řekla už před půl rokem, že by se mi to líbilo, a on řekl, že se mu to líbí, a jsem ráda, že to klaplo,“ prozradila Bára s tím, že na obřad za nimi doletělo několik kamarádů. „S rodinou to ještě oslavíme v srpnu a chystáme zahradní svatbu a party,“ řekla Mottlová. Nyní ji čeká vyřizování na českých úřadech, aby svazek ze zahraničí vešel v platnost i u nás. „To vyřizování tady je šílené a může to trvat až půl roku. Ale my už se jako manželé oslovuje a cítíme, ale oficiálně na papíře to ještě není,“ dodala Mottlová.

Další články

Načítám