Hlavní obsah
Článek

Tak tohle je opravdu neuvěřitelné. Dara Rolins (51) na chvíli odložila sluneční brýle a ukázala svůj obličej po plastice v celé kráse. A pokud někdo pochyboval o tom, že si po zákroku vše sedne a zpěvačka bude vypadat dobře, nové fotky ho musely přesvědčit.

Psal se letošní únor a Dara Rolins se stala terčem posměchu, když její plastický chirurg zveřejnil video, na kterém je zpěvačka nenalíčená těsně před velkými úpravami obličeje. Stejně nepříjemné jako únik citlivého materiálu ale muselo být pro Daru období pro zákroku, kdy lidé na každé nové fotce zkoumali, jak se operace vyvedla. A samozřejmě nešetřili hejty, protože čerstvě po faceliftu ještě nebyl obličej „zahojený“.

Dara si tak vyslechla tisíce hejtů, na které se snažila reagovat, nepřestala se však fotit a stále se na sociálních sítích ukazovala. Lidé tak měli možnost názorně vidět, jak ve skutečnosti vypadá proces mládnutí, který sama zpěvačka odhadovala na půl roku.

„Časté dilema vás mnohých žen je můj zákrok a potřeba vědět, zda ho doporučuji. V případě, že neřešíte jen tvář, ale celé tělo, které je o 20 let mladší, a vy jen toužíte po správném vybalancování jednoho s druhým, tak je podobná úvaha logická a v pořádku. Jeden i druhý faktor by měly jít ruku v ruce. Výsledek, který se dostaví, opět opakuji ne dříve (spíš později) než do půl roku, pak je to o to přirozenější,“ vyjádřila se v červnu.

Teď, na přelomu července a srpna, se dá říct, že už se zřejmě dostavil výsledný efekt, na který Dara celou dobu čekala. A zatímco v poslední době zveřejňovala hlavně fotky svého perfektního těla a obličej schovávala pod sluneční brýle, teď předvedla výsledek. A mnoho svých sledujících výsledky šokovala.

„Vypadáte mladší než já, a to je mi 27,“ napsala například jedna ze sledujících. „Tak tady jste top, krásně si to sedlo, mladý a svěží vzhled. Trpělivost růže přináší a taky odvaha. Fakt nádherná a jste to stále vy. Krása,“ rozplývá se jiná fanynka. „Sen každé ženy si v padesáti ubrat půlku věku,“ nebo „Tipla bych věk 30 let,“ komentují zpěvaččin vzhled další ženy.

Je tak vidět, že nakonec se vše v dobré obrátilo a všechno čekání a trpělivé snášení negativních komentářů stálo za to. A Dara tak v klidu může vyrazit do své nové, mladistvé éry.

Související témata:

Další články

Načítám