Hlavní obsah
Článek

Ewa Farna (30) v poslední době získává za svůj vzhled jednu lichotku za druhou. Nejinak je tomu i po přenosu Zlaté hokejky, na kterém se právě Ewa objevila a hudebně jej zcela ovládla. Její model lidi uchvátil.

Zpěvačka vystoupila na předávání cen těm nejlepším hokejistům a už její uvedení Liborem Boučkem bylo slavnostní. „Těm nejlepším přichází zazpívat ta nejlepší. Česká slavice Ewa Farna,“ pronesl moderátor a pak už nastoupila zpěvačka, která překvapivě živě zazpívala svou oblíbenou píseň Tělo. A pak se na pódium vrátila ještě třikrát. A na tento speciální večer si oblékla žluté šaty a velmi vysoké lesklé kozačky.

„Bylo mi ctí hrát včera pro hokejové národní hrdiny živě s kapelou v rámci přenosu na ČT 1. Styděla jsem se na ně v sále podívat. Zato na ledě jsem čuměla. Ještě jednou velká gratulace,“ napsala si Ewa k fotkám z akce. Na Instagramu za svůj model obdržela celou řadu pochvalných reakcí.

„Ten outfit je úžasný, musím pochválit i skvělé vlasy,“ napsala jí jedna fanynka. Top top top, vypadáš božsky nebo ta je tak krásná, ozývalo se směrem od dalších obdivovatelů, a to nejen v češtině, ale i v polštině. Někteří ji dokonce nazvali bohyní.

Zdá se, že Ewa si v poslední době skutečně našla styl, který možná není tak extravagantní jako dřív, naopak ale vyzdvihne její ženské půvaby. A tak není divu, že jí pánové v jejích třiceti letech píšou, že roste do krásy.

Další články

Načítám