Hlavní obsah
Článek

Melanie Griffith (67) je už léta známá svou slabostí pro úpravy svého těla a obličeje. Nejednou ji fotografové zastihli s různými jizvičkami a modřinkami, které svědčily o zákrocích. Tentokrát se herečka ukázala bez modřin, lidé ale její současný vzhled hodnotí rozporuplně.

Melanie je jednou z hereček, která se snaží zastavit čas a zachovat si takový vzhled, aby v ní lidé stále poznávali onu Podnikavou dívku z roku 1988. Dle mnohých lidí by ale v tomto případě méně bylo více a herečka si úpravami zevnějšku spíše ubližuje. Nedávno se objevila po boku své kolegyně a dlouholeté kamarádky Jamie Lee Curtis na společenské akci v Los Angeles, před ní ale Melanie jistě prošla rukama profesionálního vizážisty, aby jí vykouzlil ten nejhezčí možný obličej.

Teď se však objevily paparazzi fotky, na kterých je herečka zvěčněna během procházky po Beverly Hills. Fotografové ji zastihli v garáži, a než si Melanie všimla, že ji někdo fotí, měli ji možnost ještě zachytit i bez slunečních brýlí. Na sobě měla tričko s rockovou skupinou Blondie, volné džíny a moderní černé pantofle. Hlavu jí zdobil mladistvý blond účes. Lidé hodnotili hlavně to, jak vypadá její obličej.

"Vypadá skvěle. Měla štěstí, že doktoři dokázali odčinit všechny podivné věci, které udělala a kvůli kterým vypadala za posledních zhruba deset let tak neuvěřitelně. Úžasná herečka. Chybí mi ve filmech, zhodnotil Melanii jeden čtenář Daily Mailu. „Její rty jsou nerovnoměrné, opravdu nepovedené,“ stěžuje si jiný. „Myslel jsem, že to je Meg Ryan, když jsem obrázek viděl poprvé. Opravdu až příliš zákroků plastické chirurgie,“ píše třetí.

Je otázkou, jestli čtenáři, kterému se stýská po Melanii na filmovém plátně, udělá herečka v blízké době radost. Naposledy se totiž objevila ve filmu Kalifornský sen se svou dcerou Dakotou Johnson, od té doby ale neměla hereckou příležitost a její kalendář je prozatím prázdný.

Další články

Načítám