Hlavní obsah
Článek

V dnešní době se mnohé méně či více slavné dámy snaží o to, aby svým vzhledem co nejvíce upoutaly pozornost na společenských akcích. Povedlo se to i zpěvačce Jade Thirlwall, která svými šaty opravdu zaujala. Nikoliv ale v dobrém.

Pamatujete ještě Lady Gaga, která si na sebe kdysi oblékla šaty sešité z kusů masa? Tenkrát jimi způsobila celosvětový poprask a kladných reakcí se objevilo jako šafránu. O 14 let později si podobný model oblékla zpěvačka Jade Thirlwall, jen s tím rozdílem, že tentokrát je vše jen vyobrazené. Lidská muskulatura na šatech ovšem vypadá velmi realisticky a společně s odbarveným obočím dodává zpěvačce skutečně nezvyklý vzhled.

Kdo by si ale myslel, že se jedná o módní výstřelek někoho módy příliš neznalého, ten by se pletl. Šaty pocházejí z dílny Jeana Paula Gaultiera a jejich cena je v přepočtu 15 tisíc korun. Zpěvačka si kousek oblékla na večírek magazínu Polyester, jehož číslo editovala. Jak zaujala na samotné akci, není známo, čtenářům Daily Mailu ale její obleček nepřišel zrovna z těch nejlepších.

Šaty jsou příšerné, tak nelichotivé, opravdu hrozné, divné šaty, které vypadají lacině, nebo zoufalé a příšerné, naprosto směšné, tak hodnotí model čtenáři magazínu Daily Mail. Někteří z nich přemítají i o tom, jestli se na sebe zpěvačka podívala do zrcadla, a jiní mají pocit, že tento typ šatů ani nesedí k její postavě. Dle reakcí je tak alespoň jasné, že tyto šaty z dílny slavného návrháře se snad nestanou módním hitem.

Další články

Načítám