Hlavní obsah
Článek

Lady Victoria Hervey (47) prostě nikdy nezklame. Když přijde někam na společenskou akci, je to záruka toho, že nikdo jiný nebude mít výraznější model. Tentokrát sáhla po bizarních šatech, přidala legíny a objemný účes. U lidí opět příliš nezabodovala.

Anglická šlechtična je dcerou markýze a v minulosti se proslavila účastí v televizních pořadech. V posledních letech se ale nejvíce zviditelňuje díky svým mnohdy bizarním modelům, které obléká na slavnostní příležitosti. Pravidelně se účastní například filmového festivalu v Cannes, nepohrdne ale i akcemi v Anglii, kde žije. V minulosti už si vysloužila přezdívky jako vysušená krůta nebo vypelichaná kachna, to jí ale nezabrání v tom vymýšlet další parádní módní kreace.

Tentokrát si Lady Victoria, která zřejmě ještě stále nenašla vhodného partnera, což bylo jejím cílem v posledních letech, vyrazila na udílení cen Television and Radio Industries Club Awards, galavečer s tradicí sahající až do roku 1969. Sedmačtyřicetiletá dáma oblékla šaty ze síťoviny s barevnými výšivkami, které byly samy o sobě značným zjevením. Victoria k nim ale navíc oblékla i modrozelené legíny a stříbrné lodičky. Střídmý nebyl ani účes, kdy si na hlavě nechala vytvořit velké vlny.

„Nemůžu uvěřit, že je jí teprve 47!!!! Vypadá, jako by byla mnohem starší, a v kombinaci s tím oblečením vypadá, jako by si udělala jednodenní výlet z domova důchodců někde v Miami!“ shrnul vzhled šlechtičny jeden ze čtenářů deníku Daily Mail.

Ani ostatní ale nechtěli věřit tomu, že Lady Victorii ještě nebylo ani padesát. „Myslel jsem si, že její věk se blíží k šedesátce. Ty vlasy tomu vůbec nepomohly,“ nebo „Je jí 47 plus 20!! Dívá se někdy do zrcadla?“ ptá se další.

„Objemný účes ji skutečně dělá starší a pokud jde o šaty, vypadají jako halloweenské oblečení,“ hodnotí jiný čtenář.

Není jasné, jestli se Lady Victoria obléká sama nebo jí pomáhá stylista. A také už vůbec ne to, jestli se jí oblečení, které nosí, skutečně líbí nebo ví, že se o ní díky němu bude více psát. Jisté je ale to, že v zálibě v bizarních modelech bude určitě pokračovat a můžeme se tak těšit na to, co předvede příště.

Další články

Načítám