Hlavní obsah
Článek

Již sedm let je herečka a dabérka Ivana Korolová (36) vdanou paní. Výročí s manželem Jiřím, s nímž má malou dceru Amélii, oslavila před pár dny. Prozradila nám, co si pro ni muž připravil.

„Dřív jsem výročí hrotila. Ale jsme spolu dohromady už 12 let, vzali jsme se před sedmi lety, takže už to tolik nehrotíme. Ale zrovna to sedmé výročí jsme oslavili, protože jsme měli hlídání naší dcerky. Manžel za mnou přišel do divadla a pak jsme šli do hospody na pivo a dostala jsem i dárek. Dostala jsem šperky. Bylo to jako za mlada,“ řekla Ivana s úsměvem Super.cz.

Sympatická herečka momentálně zpracovává jednu pracovní premiéru. Poprvé byla obsazena před televizními kamerami do role matky. Ivanka se tak přehoupla z mladistvých rolí do nové škatulky. „Vyděsilo mě to, samozřejmě, ale jako čekala jsem, kdy se tento přerod stane. Jsem i překvapená, že nepřišel dřív. Já se ale pořád ještě necítím na to, že bych třeba byla v reálu matka dvou dětí. Ale užívám si to, už jen proto, že mám před kamerou super manžela, kterého hraje Láďa Ondřej,“ svěřila se se smíchem Super.cz. Řeč byla o seriálu Kamarádi na Primě.

A jaká je podle Ládi Ivanka jako manželka? „Výborná. Máme společné kamarády, které oba známe dlouho. Sami jsme na sebe nikdy pořádně nenarazili, ale máme pocit, že se i díky těm našim kamarádům známe dobře,“ přidal se herec do našeho rozhovoru.

4
fotky

Další články

Načítám