Hlavní obsah
Článek

Poznámky na adresu vzhledu Dary Rolins (51) neberou konce. Poté, co před časem absolvovala omlazovací zákrok v obličeji, ji fanoušci sledují ostřížím zrakem a každou fotku podrobují zevrubnému zkoumání. A samozřejmě vše patřičně komentují, mnohdy dost nevybíravě. Teď ji dokonce přirovnali ke slavným zpěvačkám.

„Nejen vy, ale i já se v sukni nevidím moc často. Měla bych to dělat častěji, sluší mi to. Jako každé ženě. Je v naší moci, abychom braly mužům dech. Jak? To je čistě na nás. Každý máme svůj styl, který nás definuje,“ nechala se slyšet zpěvačka a influencerka, když postovala snímek s kamarádkou Evou.

„A kde je Darina Rolincová? Toto je Eva Pilarová s Dagmar Havlovou v jednom?“ pídila se Miriam, která pro jistotu na instagramu nemá fotku žádnou. Otázkou je, jak by podobné útoky vnímala ona. „Vypadáte jako paní Pilarová tentokrát,“ přitakala Klára. „taky jsem v první chvíli myslela, že je to Pilarová,“ žasla Rebeca.

„Ty vlasy nevím, kdo dělal, ale Darinka si zaslouží lepší účes. Vypadá to jak paruka!“ zhodnotila účes Marcela. „Toto se moc nepovedlo,“ pravila lakonicky Zdena. Ještě že Dara bere podobné komentáře s humorem a nadhledem sobě vlastním. Jinak by to ani nešlo. Vždycky se najde někdo, komu bude rozhodnutí toho druhého proti srsti.

„Krásná jako vždy,“ nesouhlasila Renata, která má za to, že vše zpěvačce náramně sluší a rozhodně nemá důvod pochybovat o svém vzhledu a tom, zda s tím zákrokem udělala vůbec dobře. Stejně jako ona pak mluvili i další diskutující. Rozhodně neplatí, že by se Rolins dočkala jenom hejtů a posměšných komentářů.

„To je hodně nepovedená fotka,“ nechala se slyšet Lenka, která to celé svedla na toho, kdo stál za objektivem.

Další články

Načítám