Hlavní obsah
Článek

Návrhářka Vera Wang se do módních análů zapsala nejen svými svatebními šaty, ale i honosnými róbami. V posledních letech však snad víc než svou prací ohromuje svým vzhledem. Vera totiž jako by popírala fyzikální zákony a ve svém babičkovském věku vypadá jako teenager.

Její šaty na sobě měly Ariana Grande, Chelsea Clinton, Ivanka Trump, Victoria Beckham nebo třeba Kardashianky. Vera svou kariéru začala jako nejmladší redaktorka Vogue v historii, poté pracovala u Ralpha Laurena a ve 40 se odhodlala a začala pracovat na volné noze právě jako módní návrhářka. Dnes je její jméno synonymem pro úchvatné róby, které s oblibou vynášejí ty největší celebrity.

Vera ale fascinuje i svým vzhledem. Když přijde na večírek, tak určitě nepůsobí jako žena, které je přes sedmdesát let. A teď u bazénu odhalila i své křivky v bílých jednodílných plavkách. Lidé přemýšlejí o tom, jestli je Vera skutečný přírodní zázrak. Jak by jinak bylo možné, že vypadá bez debat o desítky let mladší, než ve skutečnosti je? A někteří přesně vědí, co za jejím vzhledem stojí.

„Vypadá jako dvanáctiletý kluk se spoustou plastických operací!“ myslí si jeden čtenář Daily Mailu. „Plastická chirurgie, osvětlení, make-up, filtry, kouř a zrcadla,“ má jasný názor jiný. „Vypadá nemocně. Je příliš hubená, do té míry, že vypadá jako kluk s dlouhými vlasy. Obrázky jsou také značně upravené,“ přidává se třetí.

Sama návrhářka před časem napsala na sociální síť, že jejím tajemstvím je „práce, spánek, koktejl z vodky a málo slunce“. Prý také miluje McDonald’s a Dunkin’ Donuts a nejraději má koblihu plněnou smetanou a politou cukrem. Při pohledu na její tvary tomu ale lze jen těžko uvěřit.

Další články

Načítám