Hlavní obsah
Článek

Sama vypadala skoro jako anděl, když přijela na finále soutěže Anděl mezi zdravotníky. Paruku nebo turban vyměnila Anna Slováčková (29) za pokrývku hlavy vytvořenou z korálků, která je prý ideální do teplého počasí. „Odehrála jsem v tom všechny koncerty s kapelou,“ upřesnila.

Léto měla ale Anička mnohem méně pracovní než obvykle, což mohli sledovat i její fanoušci na sociálních sítích. Má za sebou několik dovolených, tam se zase vrátila k turbanům. „Nosila jsem je prakticky pořád, aby mi nesvítilo na hlavu sluníčko, a když jsou z dobré látky, tak se to dá,“ řekla Super.cz

Právě pobyt u moře jí řada lidí kvůli jejímu stavu vyčítala, hazarduje podle nich se svým podlomeným zdravím. „Jsem člověk, který jel na dovolenou tak jednou za tři roky a tenhle rok jsem si řekla, že je na čase to udělat jinak, a každé volno jsem využila k tomu jet se někam podívat a bylo to úžasné. Proklínám se, že jsem to předtím nedělala. Musela jsem k tomu dozrát,“ konstatovala.

Moje paní doktorka i další lékaři mi říkali, ať hlavně nechodím ve dvanáct na slunce a chodím spíš zahalená než odhalená. Docela jsem to dodržovala, stejně nejsem člověk, kterého by bavilo se opalovat. Vždycky jsem si zalezla někam s knížkou do stínu. Ale mám docela dobrý pigment, tak to může vypadat, že jsem se opalovala,“ vysvětlovala.

K Aničce se před kamerou připojil i její bratr Felix, který na akci také vystupoval. Společně nám svěřili své pracovní plány a také prozradili, že se chystají na chalupě vybudovat rybník.

Další články

Načítám