Hlavní obsah
Článek

Tori Spelling (51) je po svém nedávném vyřazení z americké obdoby StarDance opět v hledáčku médií. Nejen že herečka značně zhubla, teď se hovoří o jejím údajném nejnovějším vylepšení. Donna z Beverly Hills si měla nechat zvětšit rty.

Těžko říct, zda si Tori Spelling užívá neustálého zájmu tisku o svou osobu, soudě dle její aktivity na sociálních sítích, ve vlastním podcastu i účinkováním v televizi je ale zřejmě ráda, že na ni svět nezapomíná. A to i drahně let poté, co skončila ve své nejslavnější televizní roli Donny v seriálu Beverly Hills. Od té doby herečka porodila pět dětí a letos v březnu se oficiálně rozešla s jejich otcem, manželem Deanem McDermottem. Poté s dětmi jezdila v obytném voze, hovořilo se o tom, že snad nemá ani na nájem, nakonec ale skončila v dosti luxusním sídle.

Aby toho nebylo málo, čas od času ve svém podcastu překvapí více či méně žinantním vyjádřením o svém životě, nestydí se na světlo světa vytahovat soukromí svoje ani svých hostů, kterými byli třeba i její kolegové ze slavného seriálu. A nedávno se ukázala i v televizi, kdy tančila v soutěži Dancing with the Stars. Z té musela po hlasování diváků odejít koncem minulého měsíce.

Tori ale v televizi stihla ukázat svou vyhublou postavu, kterou získala nejen během trénování tance, ale ve svém podcastu také prozradila, že si po narození pátého dítěte pomáhala léky na cukrovku, které jsou bohužel v Hollywoodu v současné době velmi oblíbené.

A teď ji fotografové zachytili během pochůzky ve Woodland Hills v Kalifornii a kromě její štíhlé postavy zaujaly také její rty, které vypadají nově upravené. Herečka se v minulosti nebála mluvit o tom, že ráda využívá pomoci plastických chirurgů, ať šlo o její nos, nebo ňadra. Lidé ovšem mají pocit, že by to Tori se zásahy do svého těla už neměla přehánět.

„Když si myslíš, že už to nemůže být horší, a je to ještě horší,“ píše například jedna čtenářka Daily Mailu. „Právě včas na Halloween. Proč si myslí, že něco z toho vypadá dobře?“ uvažuje jiný. „Když máte výplň rtů, lidé se vám smějí. Ne proto, že vám závidí, ale proto, že to vypadá naprosto směšně,“ nebo „Nikdy nebyla opravdovou kráskou a je posedlá vylepšováním svého vzhledu. Nikdy to nevede k ničemu lepšímu,“ množí se další názory.

Je tak otázkou, čím Tori, které po jejím konci v televizní show opět začne její „sláva“ uvadat, překvapí příště. Dá se očekávat, že se již brzy dozvíme nějakou další pikantérii z jejího soukromí. Nebo že by se snad pustila do další, ještě výraznější úpravy svého těla? Finanční prostředky na to zřejmě dcera zámožného producenta Aarona Spellinga stále má.

6
fotek

Další články

Načítám