Hlavní obsah
Článek

Hlavním tématem středeční Výměny manželek bude vedle úklidu i sex. Pořádkumilovná Sarah se dostane do tradiční domácnosti v Plzni, kde malá Nela nezvládá základní návyky, všude je nepořádek a v lednici prošlé potraviny. Na druhou stranu jede Eva, kde na ni čeká druhá maminka Adéla a malý Liam. Náhradní partnerku velice brzy rozhodí slovy o své neobvyklé zálibě.

První rodina žije v malém pronajatém bytě 1+1 v Hradci Králové. Šestadvacetiletá Sarah je aktuálně na mateřské dovolené a její partnerka Adéla pracuje jako uklízečka. Vychovávají spolu syna Liama, kterému je čtrnáct měsíců. Mladé ženy jsou spolu kromě krátké pauzy dohromady 9 let. Sáry rodina žije v zahraničí, a proto tráví se svou partnerkou i Liamem hodně času mimo Českou republiku.

Druhá rodina žije v pronajatém sociálním bytě 2+kk v Plzni. Šestačtyřicetiletá Eva je na rodičovské dovolené. Jejímu manželovi Davidovi je čtyřicet pět let a je řidičem popelářského auta. Mají dceru Nelu, které jsou tři roky. Partneři mají děti i z předchozích vztahů, ale společně vychovávají pouze malou dcerku. Jedním z problémů v domácnosti je fungování po finanční stránce. Eva je totiž nešťastná z toho, že od svého partnera nedostává příliš peněz.

I proto budou finance jedním z témat diskuzí v rodině. Ve své náhradní domácnosti se Eva Adéle dokonce přizná, že občas hledá zbytky v popelnicích a ráda sbírá staré věci. Informace o tom, že má s partnerem zálibu ve swingers party pak rozhodí mladou maminku nejvíc. „Ty jsi mi říkala, že jsme chodívali na swingers party, to znamená přesně co?“ zeptá se Adéla při jedné z diskuzí.

„Ten můj byl za barem a občas se přidal, když to tam bylo. To je víc lidí, chlapi, ženský naráz a prostě se to tam páruje,“ vysvětlí jí Eva. „Vy tam přijdete a jsou tam různý páry, ty řekneš, že chceš tamhle toho chlapa?“ zjišťuje Adéla průběh večírků.

„Přesně tak, osprchovali jsme se a začali blbnout, buď se k nám jeho přítelkyně přidala, nebo koukala, nebo si vybrala někoho jiného. V tu chvíli jsem zkusila ženskou, ale že by mě to zaujalo, co se týká sexu, tak by mi to nevyhovovalo,“ zakončí diskuzi Eva s tím, že nemusí mít Adéla o svou přítelkyni Sarah doma strach, není totiž typ, který by jejího muže zaujal.

Další články

Načítám