Hlavní obsah
Článek

I když to její odpůrce nepotěší, Markéta Pekarová Adamová (39) si připsala další cenné body. Stalo se tak díky preventivní prohlídce, na kterou vyrazila. Zazářila i díky outfitu, který k lékaři oblékla.

„Na preventivní prohlídce. Chodím pravidelně v létě, když mám víc času na sebe. Kdy jste byli naposledy vy?“ pídila se politička, která využívá volnějších dní nejen k dovolené, ale i k dalším potřebným záležitostem.

„Tohle je jedna z věcí, kterou by nikdo z nás neměl podceňovat. Protože každá prevence šetří zdraví, peníze, a nakonec i ten čas. Pojišťovna ji proplácí jednou za dva roky, tak nezapomeňte!“ radí Pekarová Adamová.

Od fanoušků se jí dostalo velké podpory. Nejen díky apelu na návštěvy preventivních lékařských prohlídek, které mají bezesporu smysl. A je lepší na ně chodit pravidelně, pokud možno.

Zabodovala i díky vyladěnému outfitu. V něm by klidně zazářila i v seriálu Ordinace v růžové zahradě, kdyby na to přišlo. Růžová barva totiž v případě předsedkyně TOP 09 hrála významnou roli. Ať už v případě kabelky, nebo sandálků, které vynesla.

„Chválím vás, také chodím pravidelně a vždy objednám a dotáhnu na ni i manžela, který by to zanedbával,“ reagovala v následné diskuzi Jarmila, která věří, že se jí podaří zlanařit i nezdárného chotě.

„Loni v září, letos to odložím na zimu. Ale zanedbávat by se to nemělo, to je fakt,“ přiznala Brigita. „Chodím pravidelně. Také touto dobou,“ informovala vzorná Ina.

Související témata:
Preventivní prohlídky
Praktičtí lékaři

Další články

Načítám