Hlavní obsah
Článek

Influencerka Angie Mangombe a model Josef Kůrka v červnu, rok po narození syna, oznámili rozchod. Ten se však neobešel bez praní špinavého prádla a ani dosud dvojice nezakopala válečnou sekeru. Jak známá kráska prozradila pro Super.cz, střídavá péče se někdy neobejde bez naschválů či vulgárních gest.

Letos v létě se měla uskutečnit veselka, namísto svatby však přišel rozchod. Angie Mangombe a Josef Kůrka v červnu šokovali své fanoušky, když na sociálních sítích oznámili, že nadále netvoří pár - o to spíše, že zpráva přišla rok po narození synka Rafaela.

„Ano, je to pravda, s Pepou spolu už nejsme. Čím víc se blížila svatba, tím víc jsem se ptala sama sebe, jestli je to opravdu to, co chci. Je to přece jen velký krok v životě. Víte, od malička mi byla vtloukána do hlavy od ostatních, z televize, z internetu taková klasická reklama na štěstí. Mít dítě, svatbu, psa a barák. To mě zákonitě musí udělat šťastnou. No, na cestě za tímhle vším jsem zjistila, že tohle vůbec není můj sen, že tohle není můj případ toho, jak být šťastná,“ uvedla Angie v příspěvku.

Rozchod však neproběhl tak hladce, jak by si rodiče nejspíše přáli, přičemž následovala ostrá veřejná přestřelka prostřednictvím drsných vzkazů na instagramu či v médiích. I přes to všechno Angie s Pepou společně oslavili první Rafaelovy narozeniny, díky čemuž se zdálo, že válečná sekera je zakopána, ale není tomu tak. „Ačkoli je to těžké, snažíme se samozřejmě vycházet kvůli malému. Někdy má Pepa dny, kdy mi jen tak ukáže fakáče nebo mi jen tak zabouchne dveře od auta. Je to sranda, ale snažíme se být nějakým způsobem v pohodě,“ prozradila Angie pro Super.cz.

„Narozeniny Rafa jsme strávili spolu. Myslím, že i Vánoce a další rodinné záležitosti budeme kvůli malému trávit spolu. Teď to máme na střídavou péči, týden mám Rafaela já, týden Pepa. Když ho jeden z nás chce vidět během toho týdne, tak ho vidí, neděláme si vůbec problémy kvůli synovi,“ dodala. Nový vztah nyní exotická kráska nevyhledává, lásce se ale nebrání - rozhodně však chce muže najít v jiných vodách než ve světě modelingu.

Další články

Načítám