Hlavní obsah
Článek

Nicole Scherzingerová (46) si pravidelně dává do těla a výsledky svého snažení ráda ukazuje. Naposledy si zatančila po boku svého snoubence a oblékla si plavky, které sice odhalily její perfektní křivky, dle lidí byly ale velmi nevkusné.

Někdejší výrazná členka skupiny Pussycat Dolls v současné době prožívá šťastné životní chvíle. Vystupuje v muzikálu Andrewa Lloyda Webbera Sunset Boulevard na West Endu a doma má ragbyového hráče Thoma Evanse, který ji v červnu 2023 požádal o ruku a nedávno se svěřil s tím, že to byl jeden z nejšťastnějších dnů jeho života. „Oženit se s ní a založit rodinu je něco, čeho se nemůžu dočkat,“ řekl v rozhovoru pro Men's Health UK.

Nicole ještě děti nemá, oficiálně je jí ovšem pětačtyřicet let, a tak by si se zakládáním rodiny asi měla pospíšit. A to mají lidé navíc pocit, že ani věk, který je na internetu uveden, není pravý. „V žádném případě jí není 45“, „plastová královna“ a „45 navždy nebo je jí minimálně o pět více než mně a mně je 44,“ zní v komentářích v Daily Mailu.

Lidé ale hodnotí i plavky, které si Nicole na svou „show“ oblékla. Dle některých připomíná Borata, další píší, že jsou nevkusné nebo vulgární. „Nicole, tohle dej pryč, ukazuješ toho příliš. Nech prosím trochu prostoru pro představivost,“ píše další ze čtenářů. Jiný má pocit, že ani pózy, které zpěvačka předvádí, nejsou příliš důstojné. „Když se celebrity snaží obléknout takto sexy, má to opačný efekt,“ zní další z komentářů. Jisté je ale zřejmě jedno, i kdyby chtěla, víc vykrojené plavky si už na sebe Nicole asi vzít nemůže.

Další články

Načítám