Hlavní obsah
Článek

Zatímco většina hvězd letošního StarDance už dře na tanečním parketu, Jana Paulová (69) má pohodičku. Svou účast v taneční soutěži si chce užít a rozhodně se nestresuje. Před začátkem tréninku tak odletěla k moři za posledním odpočinkem.

Přestože už některé páry tvrdě dřou na parketu, herečka Jana Paulová do poslední chvíle relaxuje. S manželem odletěla do milovaného Řecka, odkud poslala pozdrav. „Horké řecké slunce, ledové řecké kafe, krásné řecké prázdniny, ať to neutíká!“ napsala si k fotce od moře, kam vyrazila na dva týdny.

Její kolegové už od července makají jako o život. Na parketu už je takřka denně Lucie Vondráčková (44), herečka Marta Dancingerová (32) nebo kickboxerka Martina Ptáčková (27) a další. Jana Paulová má tak jinou taktiku a nejdůležitější pro ni bylo načerpat potřebnou energii.

S tanečníkem Robinem Ondráčkem naskočí do tréninku hned po návratu. „Ještě naposledy tenhle výhled, který si chci v sobě uchovat pro chvíle méně zářivé. Nemám ráda loučení, ale něco musí skončit, aby něco jiného mohlo začít. Tenhle nový začátek nebude snadný, ale těším se na něj. A tak zítra vzhůru do víru tance. Držte mi palce,“ dodala herečka.

Související témata:

Další články

Načítám