Hlavní obsah
Článek

Všichni, kdo v českém showbyznysu něco znamenají nebo by znamenat chtěli, jsou aktuálně v Karlových Varech. Ne tak Agáta Hanychová (39). Na filmový festival nakonec nevyrazila, evidentně jí to ale není tak úplně jedno, jak tvrdí.

„Přišlo mi strašně moc zpráv, jestli se nebavím s mámou, když je ve Varech jenom se svými syny. Že se o ty Vary tolik zajímáte? Přijde mi, že vždycky nejvíc zajímají ty, kdo jsou ve Varech. Ale co normální lidi?“ zamyslela se influencerka v aktuálním živáku na Instagramu.

Stalo se tak poté, co se jí fanoušci ptali na maminku Veroniku Žilkovou. Ta, na rozdíl od ní, do Varů vyrazila, byla hvězdou premiéry snímku Světýlka, kde hraje. V živém vystoupení Hanychové se mihl i Mirek Dopita, který koukal na fotbal a přišel si s manželkou dát cigaretu. Těch se ve videu objevilo celkem dost. „Ano, kouřím, ale ne proto, že bych chtěla, ale je tu dost komárů,“ překvapila Agáta, která měla neochvějnou touhu mluvit o Varech.

„Když vás Vary nezajímají, tak o čem budu mluvit? Co tam dělá ta a tamta. Jsem úplně znechucená. Ještě že jsem neměla čas se koukat na ty noviny. Přijde mi to úplně ho*no. Ta si myslí, že je hvězda, půjčuje si šaty. Proč? To jako vážně? Vždyť je to novinářka,“ podivovala se Hanychová. Jako by zapomněla na fakt, že na drtivé většině akcí ve Varech je předepsaný dress code a že se i zástupci médií musí obléct odpovídajícím způsobem.

„To jsou víc než ty herečky? Celý je to úplně scary,“ doplnila a mocně potáhla z cigarety. Je přinejmenším zvláštní, že i když jí Vary jsou volné, věnovala jim významnou část svého videa. Otřela se i o svého bývalého manažera Josefa Koudelku, který se objevil v Prostřenu. Což je podle ní na pováženou.

„Kde tyhle lidi berou pocit, že jsou hvězdy?“ ptala se sama sebe za výrazného přizvukování svých fanynek. „Neříkám, že jsem hvězda, to absolutně ne. Ale aspoň tam nelezu a netvářím se,“ překvapila Agáta svou sebereflexí. A šéfa filmového festivalu Jiřího Bartošku tím jistě dost potěšila.

Jen pro pořádek dodejme, že influencerka byla oficiálně pozvána na přehlídku Debbie Brown, kam dorazili mimo jiné Sámer IssaCharlotte Štikovou.

Agátino (ne)řešení Varů, její velmi ležérní outfit i nálada ve zmíněném videu nápadně připomínají scénku z komedie Slunce, seno, erotika. Divákům se jistě vybaví upocená a rodinnými povinnostmi zmožená Blažena, která v parný letní den ve velké míse míchá šrot pro slepice. To je obraz, který vešel do dějin.

Do toho přijede nastrojená Miluna v rudém kabrioletu se svým ženichem, vystupuje z vozu a v luxusní róbě zamíří přímo k ní. Podává jí svatební oznámení, okem přejede zaneřáděný dvůr a Blaženinu „idylku“. S úlevou i zadostiučiněním se loučí, zatímco Blažena propukne v usedavý pláč.

A když už jsme zmínili tu erotiku, na tu možná brzy taky dojde. Agáta se s rodinou chystá na dovolenou do Albánie, kde o dobrodružství jistě nebude nouze.

Další články

Načítám