Hlavní obsah
Článek

Konečně si zase užívá manželský život a vyráží do společnosti i s manželem Karlosem Vémolou (39). Užili si i znovuotevření prostor známého obchodního domu. Lela Vémola (35) se při té příležitosti vyfikla do obtaženého stříbřitého modelu, který nechal vyniknout její silikonové přednosti.

„Jsem ráda, že už je po zápase, a těším se, že někam vyrazíme i s dětmi, plánujeme nějakou dovolenou. Nejvíc by mě asi potěšil nějaký speciální víkend, kde bychom byli jen my s manželem. Intimita a chvíle s ním by byly fajn,“ sní o romantice Lela.

Teď má ovšem sama plné ruce práce, protože se chystá otevřít svůj vlastní salon krásy. „Už finišujeme s posledními věcmi, jako jsou závěsy a záclony a výroba polepů na okna. Budeme tam mít naplétání vlasů, nehty, samoopalovací nástřiky, bělení zubů, maderoterapii. Prostě všechno, co my ženy potřebujeme, abychom byly krásné,“ vypočítala Lela, která sama všechny speciální kurzy absolvovala.

Začne pracovat až od září, kdy půjde syn Rocky do školky. Celé prázdniny si ale s dětmi neužije. Má před sebou totiž nepříjemný operační zákrok. A tentokrát nepůjde o žádnou zkrášlovací operaci, s těmi prý aktuálně skončila. „Našli mi dvě cysty, takže musím jít na zákrok. Doufám, že histologie dobře dopadne, ale každopádně budu tak dva týdny celá oteklá a nepoužitelná. Ale musím jít, zdraví je jen jedno a je potřeba to řešit,“ uzavřela.

Související témata:

Další články

Načítám