Hlavní obsah
Článek

Herečka Jana Pulm Nagyová patří k ženám, které nemají s vlasovými proměnami problém. Jak sama přiznává, na hlavě už měla všelicos. Od červených vlasů přes hnědé po blond. S ničím nemá představitelka legendární Arabely problém. A pro změnu se rozhodla i tentokrát.

Jak vidno, po letech se vrací opět k účesu, ve kterém se také proslavila. „Strašně ráda experimentuji, jsem žena. Sice už ve věku, kdy to člověk už neočekává a myslí si, že jen mladé holky mění vlasy, ale mám z toho radost,“ řekla Super.cz herečka před časem.

Loni v létě se na premiéře filmu objevila jako tmavá brunetka. Své vlasy po ramena obarvila kvůli roli a v nové image se cítila skvěle. V poslední době si však vlasy už nedobarvovala, nechala je přirozeně odrůstat a chlubila se šedinami.

Ani ty jí příliš dlouho nevydržely, šlo evidentně o mezifázi a herečka, která byla naposledy na obrazovce k vidění v seriálu Hořký svět, je zase blond. Svých delších vlasů se zbavila a je opět krátkovlasá, stejně jako před lety v Arabele. „Překrásná, jemná, půvabná,“ napsala jí ke snímku nového sestřihu jedna z fanynek.

Další články

Načítám