Hlavní obsah
Článek

Princ William (42) opět nadchl všechny své věrné obdivovatelky. Jeho mužné strniště ještě víc vyniklo v kombinaci s uniformou, ve které se v plné parádě předvedl na slavnostní přehlídce Royal Air Force v Cranwellu.

Události se kromě jiných zúčastnilo 48 kadetů Royal Air Force a 4 mezinárodní kadeti z Jordánska, Keni, Pákistánu a Ugandy. Princ William se v průběhu přehlídky s kadety osobně setkal a promluvil s nimi o intenzivním a náročném výcviku, po němž budou připraveni na kariéru v Královském letectvu RAF.

Na sociálních sítích se ale v diskusích opět ve velkém řešila princova vizáž. Vousy jsou zkrátka v kursu, o čemž svědčí i reakce dam. „Se vší úctou, Vaše Výsosti, princi z Walesu, s těmito vousy nám jen berete dech, prosím, nechte si je,“ prosila princova obdivovatelka. „Nepřipomíná vám trochu svého zesnulého dědu prince Phillipa? Myslím, že podoba tam je,“ zaznělo v dalším komentáři. „Ty vousy mě dostaly,“ zasnila se jiná dáma. „Mě taky, je tak sladký,“ přidala se další.

„Tady je tolik komentářů o tom, jak mu ty vousy sluší, ti samí lidé ale stoprocentně volali na prince Harryho, ať se oholí,“ píchl do vosího hnízda jeden z komentujících. „William je fešák, ale Harry ne, tak asi proto,“ zpražila ho fanynka Williama. „Na Williamovi vypadají vousy lépe, Harry je nemá tak hezky upravené,“ přidala se další. Jiní se dokonce pustili do Harryho s tím, že jeho vousy nejen, že nejsou upravené, ale i špinavé. „Nikoho nezajímá, jestli má Harry vousy,“ utnula veškeré diskuse o Williamově „nezdárném“ bratrovi další dáma. Princ William by teď každopádně měl na žiletky zapomenout, jinak by se asi jeho fanynky brzy zhroutily…

Další články

Načítám