Hlavní obsah
Článek

Na karlovarské kolonádě je po celý den živo. Prochází se na ní celá řada známých tváří od umělců po politiky. Stálicí je například zpěvák Dan Bárta (54). Ten se loni na jaře stal už trojnásobným otcem, bývalá mluvčí České televize Alžběta Plívová mu přivedla na svět dceru Valentýnu.

Ta už okusila karlovarskou kolonádu loni, když ji hrdý otec nosil v nosítku, nyní se dcerka pro změnu vozila v kočárku. Na procházce nechyběla ani manželka Alžběta. Bárta má ještě sedmiletého syna Mikuláše a již dospělou dceru Elišku, kterou má ze vztahu se spisovatelkou Kateřinou Procházkovou.

Na kolonádě ochotně zapózovali herečka Dana Morávková (52) s manželem Petrem Maláskem, kolem se procházel i vítěz Survivora a úspěšný youtuber Martin Mikyska (30), známý jako Mikýř, hudebník Jiří Stivín s manželkou nebo Veronika Žilková.

Na kole se proháněl umělecký šéf karlovarského filmového festivalu Karel Och, pěšky po kolonádě prosvištěl také moderátor Survivora Ondřej Novotný (47) či herec Petr Lněnička, který letos exceloval v seriálu Metoda Markovič: Hojer, kde si střihl ústřední roli slavného kriminalisty Jiřího Markoviče. Nechybí ani Vojta Kotek s manželkou nebo Ivana Chýlková.

Karlovarský filmový festival si nenechal ujít ani ministr financí Zbyněk Stanjura. Na fotky z kolonády se podívejte do galerie.

Další články

Načítám