Hlavní obsah
Článek

Teprve nedávno odtajnili, že se těší na holčičku. Vojtěch UrbanBetty Urbanová, kteří se poznali v show MasterChef si nejprve mysleli, že budou mít kluka. „Dlouho jsme si mysleli, že to bude chlapeček, tak jsme byli docela překvapení,“ svěřila se Betty.

Ta je v šestém měsíci a zatím na ní není těhotenství skoro vidět. „Přibrala jsem tři kila, ale ono to přijde,“ usmívala se talentovaná kuchařka, které dcera krásu rozhodně neubrala.

Těhotenské oblečení zatím Betty nenosí, žádné hezké ani nikde neviděla. Nakonec i nový kousek, který si vybrala na představení tvorby návrhářek Táni a Bohdany z Valašska, byly jen trochu volnější šaty. „Zatím jsem nenašla nic těhotenského, co by se mi líbilo. Je to díra na trhu. Rodit mám v listopadu a do té doby budu muset nějak obměnit šatník,“ míní. U porodu chce Vojta být. „Čeká nás ještě předporodní společný kurz,“ upřesnil.

Manželé spolu stále ještě vaří, ale už ne tak často, poslední kurzy mají naplánované na říjen. „Máme jeden společný pořad, natáčíme recepty, ale Vojta se začíná zase víc věnovat své původní profesi,“ řekla nám Betty. „A to je trenér životního stylu, tedy dobře spát, jíst, cvičit a být psychicky v pohodě,“ doplnil její muž.

Teď se manželé ještě věnují zařizování, i když vlastní pokojíček zatím dítě mít nebude. „Máme bydlení ještě minimálně na tři roky. Zatím jsme se domluvili s kamarádkou, bytovou designérkou, aby nám udělala dětský koutek,“ vysvětlila Betty.

Další články

Načítám