Hlavní obsah
Článek

Účastníci Masterchefa Vojta a Betty Urbanovi prožívají krásné období. Manželé se totiž těší na svého prvního potomka, který se jim narodí už za pár měsíců a pohlaví miminka by se měli dozvědět už brzy.

„Pohlaví ještě nevíme, měli jsme to už na minulé kontrole zjistit, ale doktor nám to nějak zapomněl říct a my jsme se nepřipomněli. Říkala jsem si, jestli si to vůbec necháme říct. Možná to necháme jako překvápko,“ svěřila se Betty Super.cz. Za to Vojta s překvápkem spíš nesouhlasí.

Pokud jde o výbavičku, tak už po nějaké pokukují, ale zatím s ní nijak nespěchají. „Nemáme na to moc čas. A navíc mi přijde mi, že máme ještě dost času. Začínám pátý měsíc, takže to nehrotím. Něco mám vyhlídnutého, ale doma nemáme nic,“ prozradila budoucí maminka.

Není tajemství, že s ženami v období těhotenství často mávají hormony. Proto jsme se Vojty zeptali, zda je to i jejich případ. „Záleží, jaké je období, myslím tím pracovní a hormonální. Ale ne, já se snažím o Betty pečovat, být na ni mírnější, než jsem byl v něčem třeba dřív. Dávám jí prostor na hnízdění, tak snad se nám to daří,“ řekl s úsměvem.

Další články

Načítám